Webdesign

Hallo, ik ben Carina en ik werk vanuit mijn webdesignbureau in Best bij Eindhoven. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van CMS-websites in WordPress en Joomla.  De sites die ik ontwerp onderscheiden zich door hun professionele en zakelijke uitstraling. Doordat mijn sites op CMS gebaseerd zijn, kun je later zelf je teksten, foto’s en je pagina-inhoud aanpassen. Naast websites verzorg ik met mijn bureau ook een breed scala aan aanvullende professionele diensten en producten.

Een website is meer dan een informatieplatform. Vooruitlopend op je persoonlijke presentatie, vormt hij de etalage van je bedrijf en is hij doorlopend van invloed op de beeldvorming van je klanten. Een professioneel webdesign is het beeld dat  bezoekers zich vormen van jouw onderneming. Het moet hen er toe aanzetten om contact met jou te zoeken. Als professioneel webdesigner kan ik je helpen aan een representatieve, zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) website, met een efficiënte lay-out die ook nog eens gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie
Vandaag de dag is een website die er alleen maar professioneel uitziet, niet voldoende om de aandacht van potentiële klanten vast te houden. Elke beginneling op het gebied van  website-ontwikkeling, kan een template kopen die in jouw ogen geweldig oogt. Alleen is een site die zo iemand bouwt, niet vanzelfsprekend zoekmachine-geoptimaliseerd en niet gebruiksvriendelijk voor zijn bezoekers. Zo’n site wordt immers niet op relevante zoekwoord-combinaties gevonden binnen Google bijvoorbeeld. Feitelijk zou je daarmee een digitale brochure kopen, die zijn weg op de digitale snelweg niet vanzelf vindt en geen toegevoegde waarde voor je bedrijf heeft. Ik kan echter tegen een acceptabel tarief, een website voor je ontwerpen, die effectief in zoekmachines naar voren komt en die daarmee een belangrijke bijdrage levert aan je bedrijfsresultaten.

Responsive design
Smart phones hebben de manier waarop mensen leven en handelen veranderd. Het duurt niet lang meer, voor consumenten  ook hun dagelijkse boodschappen gaan bestellen met behulp van hun mobiele telefoon. De zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) websites die ik bouw, zijn standaard geschikt voor mobiele apparatuur. Wanneer je een website laat maken, moet je daar ook op letten, want de mobiele markt wordt steeds belangrijker. Ze worden meer en meer een verlengstuk van je bedrijf. Ik kan je daarbij helpen door zo’n  mobiele toepassing in je bestaande systeem te integreren en samen met jou een  voorsprong te realiseren op andere spelers binnen jouw marktsegment.

Neem voor een oriënterend gesprek contact op met de Afgesproken Werk Groep die je naar mij zal doorverwijzen, omdat  AWG en Web2view in nauw verband met elkaar samenwerken.

Tarieven
Net als de andere ondernemers die hun diensten aanbieden via de Afgesproken Werk Groep, werk ik ook tegen betaalbare tarieven. Zo bied ik een maatwerk CMS webdesign aan, ontworpen in WordPress of Joomla voor €189,00. Je hebt dan de beschikking over maximaal 10 pagina’s, een contact formulier en ik voeg je toe aan Google Analytics. Een uitleg van het systeem zit er standaard bij.

Ben je op zoek naar aanvullende opties, dan hanteer ik de volgende prijzen exclusief BTW:

SEF url’s (zoekmachine vriendelijke url’s)                                                         € 39,95
SEO teksten tot 250 – 280 woorden                                                                  € 49,95
Metagegevens instellen                                                                                     € 39,95
Fotoslides v.a.                                                                                                    € 39,95
Nieuwsbrief component v.a.                                                                               € 49,95
Social media plugins zoals facebook like, twitter etc..                                       € 39,95
iDeal module installeren                                                                                     €149,-
Firewall component                                                                                            € 39,95

Carina

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new