Vaste lasten advies

Electrabel-e13499287581491essent1800px-Nuon_logo_svgU_P_Ckpn1

 

 

 Het terugdringen van je vaste lasten betekent je eerste winst.

  • Telefoon
  • Televisie
  • Internet
  • Gas, water, elektriciteit
  • Verzekeringen

Allemaal maandelijks terugkerende vaste lasten waar je liever minder voor zou betalen.
En dat is mogelijk wanneer je je aansluit bij het ledencollectief van de
Afgesproken Werk Groep.

Vlic

Wij kopen die producten in van leveranciers met aanbiedingen die het beste passen bij jouw zakelijke of persoonlijke situatie.
AWG biedt je een gratis 1½ uur durend gesprek aan met een adviseur en we garanderen je dat dat voor jou aanzienlijke besparingen gaat opleveren.
Met jouw toestemming regelt onze adviseur na dat gesprek, elke overstap waar jij financieel beter van wordt. Zo kun je al snel € 800,00 per jaar verdienen, waar je in feite niets voor hoeft te doen en die je direct aan je bedrijfswinst kunt toevoegen.

We brengen je alleen 20% over je besparing tijdens het éérste jaar aan provisie in rekening, maar daarvoor beëindigt onze adviseur dan ook je nog lopende contracten en meldt hij je aan bij je nieuwe leverancier. Ook daar hoef jij zelf niets voor te doen.

Wanneer je daarnaast kiest voor onze abonnementsvorm van € 4,58 per maand, gaan wij je steeds proactief benaderen wanneer we producten tegenkomen die beter bij jou passen of die voordeliger zijn voor je bedrijf.

Het AWG uitgangspunt
Alle ondernemers die via de Afgesproken Werk Groep hun diensten aanbieden hanteren de begrippen onafhankelijk, betrouwbaar en betaalbaar als de pijlers van hun dienstverlening.
Misschien verstevigt de zakelijke relatie tussen jou en de Afgesproken Werk Groep zich verder, waardoor onze groep jouw enige aanspreekpunt wordt, voor alle voor de hand liggende diensten die jij als slagvaardig ondernemer maar kunt bedenken.

Willem

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new