Acquisitie

Stel, je wilt je producten of diensten onder de aandacht van je prospects brengen.
Je kunt dan wachten tot je mogelijk nieuwe klanten je SEO-geoptimaliseerde website bezoeken.
Maar zou je niet beter zelf het initiatief nemen, de telefoon nemen en je klanten actief gaan benaderen. Persoonlijk, direct en misschien nog wel voordeliger ook.

Het spreekt dan echter wel voor zich dat je er bij stilstaat hoe je naar buiten treedt en hoe je stem doorklinkt bij degene die je benadert. Je stem is immers je instrument om gehoor te krijgen voor je boodschap.

Ik ben Roy en binnen de Afgesproken Werk Groep ben ik verantwoordelijk voor de externe communicatie strategie. Net als jij misschien, geloof ik niet in wonderen maar in bijzondere resultaten.  Omdat telemarketing te vaak wordt ingezet als een simpel vraag en antwoord spelletje, bied ik je aan om jouw prospects voor jou op een professionele wijze te gaan benaderen.

Wanneer ik voor jou ga bellen, doe ik dat om daadwerkelijk met je prospects te communiceren. Niet in het wilde weg, maar doordacht en met oprechte interesse in de ander. De wijze waarop een gesprek gevoerd wordt, is één van de meest bepalende succesfactoren. Met een vriendelijke stem heb ik al behoorlijk wat positieve resultaten bereikt. Telemarketing is nog altijd een van de meest succesvolle vormen van marketingcommunicatie, daar veranderen de nieuwe media niets aan. Mensen zullen nooit een computerreactie verkiezen boven een oprecht geïnteresseerd en luisterend mens aan de telefoon.

Ik geloof dat succesvol zaken doen een gevolg is van een juiste relatiebenadering. Daarom wil ik aan jou relatiebestand meewerken en voor jouw bedrijf voor nieuwe klanten zorgen.

Tarief
De kosten die AWG in rekening brengt komen overeen met jouw eigen tarieven en zijn gebaseerd op € 37,50 per uur exclusief BTW. Wanneer je de extra omzet rekent die je ermee kunt realiseren, zijn die dus niet zo hoog. Ze zijn wél duidelijk, stuurbaar, meetbaar en ze betalen zichzelf terug. Door de actieve benadering van je prospects aan mij uit te besteden kun je ook nog eens tijd besparen.

Onze Diensten
Voor elk mogelijk telemarketingsproject ben je bij AWG  aan het juiste adres.
Wij houden ons aan de strenge wet- en regelgeving voor telemarketing activiteiten en persoonlijk beschik ik over een flinke dosis know-how. Ik zorg voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding en bied mijn hulp en adviezen aan bij je marktonderzoek-projecten. Met de technieken van een groot en de flexibiliteit van een klein call-center, kan en mag bij onze groep trouwens alles. Daarvoor beschik ik persoonlijk over de benodigde kennis, ervaring en overtuiging. Op die manier kruip ik graag in de huid van jouw onderneming en voer de gesprekken zoals jij dat zelf ook zou doen.

Roy

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new