Groepswerk

Als zelfstandig ondernemer geniet je niet de voordelen van iemand die in loondienst werkt. Van de andere kant heb je ook weer geen last van de schaduwkanten van een vast dienstverband. Je hebt je eigen redenen gehad, om als zelfstandige aan de slag te gaan.

En dat verdient terecht ons respect, want wij weten hoe moeilijk het is, om steeds de beste oplossingen, van de meest logische en meest voordelige te onderscheiden.

Op deze site presenteren wij ons als een team, maar allemaal hebben we ooit individueel voor de keuzes gestaan, waar jij nu of later ook tegenaan zult lopen.

  • Ieder van ons wil je gaan helpen met zijn specifieke vorm van dienstverlening.
  • Als team willen we je helpen om je keuzes gemakkelijker te maken.
  • De manier waarop we dat doen, vereenvoudigt je administratie en organisatie.

Door je samenwerking met onze groep, vergroot je je kansen op uitbreiding van je orderportefeuille en een goed bedrijfsresultaat. Wat we niet van je over kunnen nemen zijn je kernactiviteiten, waarbij je natuurlijk moet zorgen dat je

  • je werk steeds presenteert aan de hand van een goed onderbouwd plan
  • tijdens de uitvoering van je opdracht je vakmanschap toont
  • een goed eindresultaat oplevert
  • garantie geeft op het resultaat van je werk

De facturatie, garantie en service van elke individuele bij ons aangesloten deelnemer, verloopt via één factuuradres, dat van de Afgesproken Werk Groep.
Voor al je afgenomen services van de bij ons team aangesloten serviceaanbieders, ontvang je je facturen alleen van de Afgesproken Werk Groep. Ook voor je vragen en opmerkingen kun je bij datzelfde éne aanspreekpunt terecht.

Wij wensen je veel succes en wijsheid toe bij de exploitatie van je onderneming.

Wim

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new