Tarieven

Klik hier voor onze tarieven
De werkzaamheden die je bij de Afgesproken Werk Groep zou onderbrengen,

Die kun je in sommige gevallen misschien ook zonder onze hulp.

Wij denken alleen dat je de tijd die je daar aan kwijt bent, beter kunt besteden aan je kernactiviteiten en een stukje ontspanning na een lange dag hard werken.

Verder is het niet ondenkbaar dat je er zelf niet de nodige zorg aan kunt besteden. Je kunt al snel door je klant worden aangesproken op een ondoordacht stukje tekst of een vergeten clausule in je algemene voorwaarden. Nu zal dat bij het afhangen van een schuurdeur niet zo’n vaart lopen, maar wanneer het om een opdracht gaat waar hogere bedragen mee gemoeid zijn, pas dan op…

Realiseer jezelf dat een tarief van € 75,00 per uur in de accountantsbranche niet ongebruikelijk is en een jurist al gauw een tarief hanteert van € 250,00 per uur. Laat je het hoofd niet op hol brengen door indicatiebedragen van € 450,00 voor het opstellen van je voorwaarden. Na een eerste gesprek zal blijken dat het slechts om een aanvangsbedrag gaat voor een standaardpakket, waar nog veel aan gesleuteld moet gaan worden. Schrik niet wanneer je boven een bedrag van € 1.500,00 uitkomt. Via de Afgesproken Werk Groep ben je dan aanmerkelijk goedkoper uit.

Iedere ondernemer die zijn diensten via de Afgesproken Werk Groep aanbiedt hanteert een tarief dat gebaseerd is op ongeveer € 40,00 per uur exclusief BTW. Alleen voor juridische ondersteuning betaal je uiteraard meer  en verzekeringen zijn te persoonlijk gericht, om daar prijstechnisch wat over te zeggen.

Wat we je per afgenomen dienst precies in rekening brengen is afhankelijk van jouw specifieke wensen en onze mogelijkheden. Vind je het prettig om vooraf te weten waar je aan toe bent? Gewoon vragen, de ondernemers die je op onze site tegenkomt, zijn net als jij, ruim van inzicht en breed van visie.

Facturatie  Alle aanbieders van diensten via deze site factureren je via de Afgesproken Werk Groep. Zo ben je verzekerd van één factuuradres en één aanspreekpunt voor al je afgenomen services. Dit kan voor jou een aanzienlijke vereenvoudiging van je administratie en je overige bedrijfsvoering tot gevolg hebben.

Wim

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new