Drukwerk en Huisstijl

Welkom op deze pagina van Studio Gritt, een kleine serviceverlener op het gebied van fotografie, huisstijl en drukwerk. Je huisstijl door mij laten verzorgen betekent je order persoonlijk en op maat laten uitwerken en van je bestelling helemaal joúw product laten maken.

  • Met de juiste materiaalsoort
  • In de gewenste afmeting
  • Binnen no time geleverd
  • Precies zoals jij het hebben wilt

Afspraak is afspraak
Met mijn studio wil ik efficiëntie uitstralen, wat resulteert in het stipt nakomen van mijn afspraken en werken voor aantrekkelijke prijzen. En dat is mooi, want daar kun jij je voordeel mee doen.

Persoonlijk
Mijn naam is Marlies en ik sta voor persoonlijke service en ik maak graag tijd voor jou en je bedrijf. Altijd en overal, waar je ook woont of waar je als ondernemer ook maar gevestigd bent.

Gratis verzending
Ik verstuur mijn huisstijlproducten gratis naar elk adres in Nederland of België. Wil je je drukwerk op meer dan één adres geleverd hebben? Geen probleem, laat maar weten.
Omdat ik vanuit een samenwerkingsverband werk, lever ik niet alleen standaard drukwerk, maar beschik ik over een uitgebreid assortiment daaraan gerelateerde artikelen en kan ik met scherpe tarieven en korte levertijden werken.
Wil je je bestelling met spoed thuis of op je bedrijf hebben, geef dat dan gewoon even aan. 

Je weet precies wanneer jouw pakket geleverd wordt
Wanneer je pakket naar je onderweg is, stuur ik je een email, sms of what’s app bericht. Ik werk voornamelijk met DHL, een betrouwbare partner die net als ik, snelheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Je logo van eerste ontwerp tot drukklaar bestand
Het opmaken van bestanden, ze bewerken of zelf helemaal ontwerpen zijn opdrachten waar ik me ook graag op uitleef.  Het eenvoudige maar unieke logo van de Afgesproken Werk Groep is ook van mijn hand en tegen een scherp tarief kan ik ook jou van ontwerp tot bestand binnen het hele proces begeleiden.

Bedrijfsfotografie
Foto’s op maat van jouw bedrijf, in jouw sfeer, voor jouw doelgroep.
Voor ieder zichzelf respecterend bedrijf is het belangrijk om authentieke foto’s te gebruiken. Bezoekers van je bijvoorbeeld je website zullen je eerder benaderen als je ze een eerlijke indruk van je bedrijf geeft.

In een fotosessie op maat maak ik foto’s van je bedrijfspand, je medewerkers of het resultaat van een klus die je gedaan hebt. Maar ook van een jubileum, een evenement of een training. Ik lever ze in digitaal formaat en rechtenvrij, wat wil zeggen dat je ze voor onbepaalde tijd mag gebruiken. Bijvoorbeeld in jaarverslagen, persberichten, advertenties of voor je website.

Facturatie
Net als alle andere aanbieders van diensten via deze site, factureer ik je via de Afgesproken Werk Groep. Zo ben je verzekerd van één factuuradres en één aanspreekpunt voor al je afgenomen services. Dit kan voor jou een aanzienlijke vereenvoudiging van je administratie en je overige bedrijfsvoering tot gevolg hebben.

Geïnteresseerd? 
Neem dan vrijblijvend contact op met de Afgesproken Werk Groep.
En vrijblijvend is bij alle leden van de Afgesproken Werk Groep en dus ook bij mij, echt vrijblijvend.

Toch geen belangstelling?
Even goede vrienden, je hebt nu tóch een indruk van hoe ik denk dat service en flexibiliteit er uit horen te zien.

Marlies

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new