ICT

Wanneer je geconfronteerd wordt met:

  • een trage computer
  • virussen en spyware
  • internetproblemen
  • routerproblemen

of je hebt behoefte aan ondersteuning bij:

  • de installatie en configuratie van soft- en hardware
  • de aanleg en onderhoud van (draadloze) netwerken
  • de aanschaf van nieuwe of gebruikte computerapparatuur met bijbehorende accessoires

aarzel dan niet om via de contactpagina van de  Afgesproken Werk Groep contact met mij op te nemen. Onder de naam Shifty’s PC Service bied ik je computersupport en -service aan huis, op kantoor of on-line. Ik bied mijn diensten aan op ‘No cure – No Pay basis‘, dus wanneer ik er onverhoopt niet in slaag om je computerprobleem op te lossen, ontvang je van mij geen factuur. Zo loop je geen risico bij het inschakelen van mijn services.

Mijn voorkeur gaat er doorgaans naar uit om je probleem op locatie op te lossen. Wanneer dat niet mogelijk is, dan maak ik graag een afspraak om je op een andere manier verder te helpen en je pc of notebook zo snel mogelijk weer bij je af te leveren.

Ik geef je ook de mogelijkheid om in het bezit te komen van een nog hele nette, jong gebruikte (laptop) computer, vooralsnog alleen van het merk Dell. De computers zijn afkomstig uit ex-lease contracten en ik lever ze met 1 jaar garantie en de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract.

Die garantie impliceert dat deze apparaten van bijzonder goede kwaliteit zijn en daarmee niet vergelijkbaar met de consumentenproducten van Dell. De uitvoering ervan is dermate persoonlijk en afhankelijk van de beschikbaarheid, dat ik hier niet op die details in kan gaan.

Wanneer je belangstelling uitgaat naar de aanschaf van een nette gebruikte laptop tegen een acceptabele prijs, reageer dan via de contactpagina van de AWG site. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug over de beschikbaarheid, de levertijd en alle andere gewenste details.

Met betrekking tot al mijn services en garantie hanteer ik één belangrijk uitgangspunt. Storingen die ontstaan of ontstaan zijn als gevolg van door jouzelf aangeschafte en eerder geïnstalleerde hard- of software, vallen niet onder mijn verantwoordelijkheid. Ik werk uitsluitend met apparatuur en onderdelen van gerenommeerde merken, waardoor die schades en/of storingen in beginsel niet aan de orde zijn.

Mark

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new