Boekhouding regio ‘s-Hertogenbosch

Even voorstellen…

Mijn naam is Rooka van der Poel en na 10 jaar ervaring in een accountantsomgeving ben ik in 2009 mijn eigen administratiekantoor gestart. Wanneer jij en ik zaken gaan doen, mag je wat mij betreft rekenen op een persoonlijke en professionele vorm van dienstverlening.
Ik bied je een totaalpakket aan door mijn nauwe samenwerking op specialismen zoals die met een fiscalist, een accountant en een bedrijfseconoom. Ook je salarisadministratie is bij mij in vertrouwde handen.
Mijn cliënten komen voort uit de bouwsector, detailhandel, horeca, media, zorg, zakelijke dienstverlening, kunst, ambachten, entertainment en uitzendwezen. Het gaat daarbij voornamelijk om ZZP-ers en VOF’s, maar ook voor een BV kan ik een totaalpakket aanbieden voor een gunstige prijs. Daarnaast verzorg ik ook voor particulieren graag hun belastingzaken.

Starten
Als je een onderneming gaat beginnen of recent gestart bent, maar je ziet door de bomen het bos nog niet helemaal door al die regels en mogelijkheden, laat mij je dan vooruithelpen.

• Voor welke belastingen moet je aangifte doen en binnen welk tijdvak?
• Wat zijn je rechten en plichten als ondernemer?
• Welke regelingen kent Nederland voor de ZZP-er en de VOF?

Ik nodig je graag uit voor een gratis adviesgesprek, waarin we praten over de belangrijkste rechten en plichten van de startende ondernemer.

Tarieven
Voor het inboeken van je administratie op basis van het aantal mutaties (factuur, kasbon of bankboeking) reken ik een vast tarief bij een maximaal aantal mutaties per jaar. Je weet dus vooraf wat je boekhouding je gaat kosten en je komt niet meer voor verrassingen te staan. De stukken die je aanlevert moeten dan geordend zijn, maar het verwerken van je “schoenendoos-administratie” doe ik ook wel, zij het tegen een zekere meerprijs.

Even ter oriëntatie dan nog, ik verzorg

  • je BTW aangifte
  • je loonstroken
  • je overige administratieve en of financiële diensten
  • je fiscaal en je accountantsadvies.
  • Voor kleine ZZP-ers met een maximum aantal mutaties per jaar, hanteer ik een all-in jaarprijs inclusief vier kwartaal aangiftes omzetbelasting en de winstaangifte.

Rooka

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new