Financiële dienstverlening

Als je er over na gaat denken, kan er binnen je bedrijf nog behoorlijk wat misgaan. Pas wanneer je met de gevolgen van onderverzekering geconfronteerd wordt, begrijp je dat je je maar beter goed had kunnen laten adviseren.
Met het afsluiten van een gewoon goede verzekering kun je dan ook veel problemen voorkomen.

Vakkundig advies
Als gevolg van wettelijke bepalingen, bevindt zich binnen de AWG groep geen adviseur die zich specifiek met verzekeringen en financieel advies bezig houdt.

We hebben dat opgelost door de samenwerking met een deskundige mid- en backoffice organisatie.  Zo hebben we onze lijnen naar de verzekeringsbranche kort en direct gemaakt.

AWG kan voor jou het eerste contact met één van de daarbij aangesloten financieel advieskantoren leggen. Die kantoren zijn door heel Nederland gevestigd en wij zorgen er voor dat jij door een consulent voor een eerste adviesgesprek wordt benaderd .

Voorafgaand aan dat gesprek neem je met hem uitvoerig jouw wensen en mogelijkheden door. Je inventariseert jouw huidige (financiële) positie, je bespreekt een stappenplan, de voorwaarden en je verwachtingen.

reaal-logo

nationalenederlandenklaverblad-verzekeringenimages

Dit oriëntatie- en adviesgesprek komt voor rekening van die adviseur die we voor je inschakelen en is dus gratis. Als je prijs stelt op een opvolgend advies dan zijn daar kosten aan verbonden, maar die worden van te voren met je doorgenomen.

Wil je nu al meer weten over hoe die kosten zijn samengesteld, dus wat je waarvoor, aan wie en waarom betaald, klik dan op het onderstaande link van de Autoriteit Financiële Markten.

logo

Hebben we je aandacht voor zo’n adviesgesprek, dat heel specifiek op jouw persoonlijke situatie gericht is?
Neem dan contact op met de AWG Groep, telefonisch of via de contactpagina van deze website.

Robert

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new