Boekhouding regio Eindhoven – Maastricht

Een accountant hoeft niet duur te zijn.

Wanneer je je humeur niet wilt laten beïnvloeden door de bekende blauwe envelop of op enig moment ook de witte met de factuur van je accountant…..

Als je van jezelf weet dat je eigenlijk onvoldoende stilstaat bij het kostenplaatje van je administratie en niet in de veronderstelling wilt blijven hangen dat die ondersteuning nu eenmaal niet voordeliger kan…..

Dan zit je nu op de juiste website te lezen, want een accountant is geen noodzakelijk kwaad en hoeft niet duur te zijn, zeker niet als je je spullen goed voorbereid aan hem overhandigd.

Ook al lijkt het er op dat er in economisch opzicht voor iedereen wat betere tijden aankomen, het blijft de kunst om dat voor je eigen bedrijf zo te houden. Het ondernemerschap wordt door alle wijzigingen en bezuinigingen van het kabinet steeds complexer en het is belangrijk om te weten hoe je toekomst er in dat opzicht uit ziet.

Tarieven
Onder de bedrijfsnaam Administratie- en Advieskantoor Zuid Nederland bieden wij voor de regio Eindhoven – Maastricht in samenwerking met de Afgesproken Werk Groep, onze diensten aan. Onze tarieven zijn zo ongeveer gelijk aan die van jezelf en gebaseerd op € 37,50 per uur.

Daarvoor verzorgen wij je complete financiële administratie, maar je kunt dat ook gedeeltelijk zelf al doen middels een boekhoudpakket dat wij voor je online zetten.

  • Wij lossen op financieel-adviesgebied samen met jou je problemen op.
  • Je kunt je salarisadministratie, de maandelijkse aangifte loonheffing en de pensioenopgaves aan ons uit handen geven.
  • Wij zijn er voor startersadvies, je aangifte omzet- , inkomsten- en vennootschapsbelasting.
  • Je organisatorische en financiële vraagstukken m.b.t. je onderneming kun je bij ons neerleggen en we begeleiden je in algemene ondernemersvraagstukken.

Servicepakketten
Wij hebben voor de eenmanszaak, vennootschap onder firma en de besloten vennootschap pakketten samengesteld die je naar eigen inzicht kunt uitbreiden of beperken, maar ook als particulier kun je ons natuurlijk raadplegen.

Wanneer je denkt dat wij wat voor je kunnen betekenen, neem dan contact op met de

Afgesproken Werk Groep of maak gebruik van het contactformulier op een andere pagina van deze website.

Namens V.O.F. Administratie en Adviesbureau Zuid Nederland,

Jörg

 

logoweb2view      logo     Team ballen      jiglogo      LogoAWG-def     Logo adviesbureau     Logogritt AWG site

Basic RGB         JAG-logo-zonder-tekst         Profielbalk-2        logoshifty AWG site        logo_new